Mezi ženami stále dominuje Jarmila Sobecká, mezi muži pokaždé jiný vítěz.

MODRÁ STUHA pokračovala kolem ZOO.

 

Již třetí závod svého běžeckého seriálu MODRÁ STUHA uspořádala KONKORDIA Děčín. Tentokrát se sportovci sešli na úplně novém závodě na okruzích kolem děčínské ZOO. Příjemně zvlhčený vzduch po mnoha dnech sucha a tepla potěšil 48 závodníků, kteří se vydali na trať závodu.

Závod žen se obešel bez překvapení, když vítězství patřilo zatím neporažené Jarmile Sobecké závodící za USK Provod Ústí n.L., druhé místo patřilo Dagmar Musilové z Jílového a třetí Adéla Havlové závodící za Jiskru Nový Bor. Mezi muži je situace úplně jiná. Třetí závod a třetí vítěz. Vítězství mezi muži si v ZOO připsal loňský vítěz celého seriálu Josef Novotný závodící za ASK Děčín, druhé místo patřilo vítězi předchozího závodu Jiřímu Vlčkovi z Vitasport.cz a třetí místo bral Lukáš Eliáš z Běkodo Teplice.

V průběžném pořadí poháru patří první místo v kategoriích starších žen Jarmile Sobecké, starších mužů Vladimíru Růžičkovi z Ústí n.L., mezi ženami průběžně vede Martina Malíková z pořádající KONKORDIE Děčín a mezi muži Lukáš Eliáš.

Další běžeckým závodem KONKORDIE Děčín je 20.června T-Mobile olympijský běh, který ovšem není součástí seriálu MODRÉ STUHY. Pro pohárové body se pak běží až 30.srpna okruh Maxičkami a celé to vyvrcholí závěrečným krosem na Sokolím vrchu 10.října 2018.

 

Komentáře jsou uzavřeny.