Děčínský VOLKSWAGEN běh

Hektický měsíc březen pro naše pořadatelské aktivity je takřka za námi. V tomto měsíci jsme zvládli uspořádat jedno krajské kolo Turistického závodu na Jalůvčí, spolupodílet se na organizaci druhého ročníku Pastýřské padesátky, která byla tentokráte i na sněhu. Poslední významnou akcí byl Děčínský VOLKSWAGEN běh, který již podruhé proběhl v rámci akce – Zahájení turistické sezóny 2018 v Děčíně.

Běh samotný se svou kvalitou zařadil mezi nejkvalitněji obsazené běhy v Ústeckém kraji s účastí takřka jednoho sta závodníků. Větší účast ovlivnilo nejenom chladnější počasí, ale zejména doznívající chřipková epidemie, protože před startem se registrovalo téměř sto padesát sportovců. Favorité ale dorazili a nezklamali. Vítězství si mezi muži odvezl Petr Zuda z Ústí n.L. a Adéla Civínová z Bíliny. Díky hlavnímu partnerovi závodu firmě Horejsek a městu Děčín se již podruhé podařilo zajisti kvalitní ceny a drobné dárečky pro všechny startující.

V rámci těchto námi organizovaných soutěží se velice dobře osvědčil náš pořadatelský tým ke kterému se přidal náš nově se rodící tým dobrovolnic ze Střední zdravotnické školy v Děčíně. Vám všem pořadatelům i dobrovolnicím patří velké poděkování. Poděkování dále patří i všem účastníkům za aktivní přístup k těmto soutěžím.

 

Závěrem ještě přikládáme odkaz na výsledky a fotoalbum z Děčínského VOLKSWAGEN běhu.

 

Komentáře jsou uzavřeny.