Olympijský běh pro Procházku a Rusínovou

Více než 250 závodníků a závodnic všech věkových kategorií od nejmenších dětí až po veterány startovalo na T-Mobile olympijském běhu v Děčíně, kterého jsme již podruhé byli pořadateli.  Horké počasí prvního letního dne běžce neodradilo a tak byly vidět zajímavé sportovní výkony.

Mezi dětskými kategoriemi jednoznačně vládli závodníci z Atletika pro děti – SK APD  pod vedením Lídy RYCHNOVSKÉ, které obsadili ve všech kategoriích všechna medailová umístění.

Hlavní závod na 4,6 km, ve kterém celkem startovalo 191 sportovců měl své favority a ti potvrdili svou dominantnost. Mezi ženami ovládla závod jednoznačně Zuzana Rusínová celkově 8.místo), před Janou Novákovou a Laurou Matulovou. Celému závodu pak vévodil výkon vítězného Josefa Procházky, který porazil s více než minutovým náskokem loňského vítěze Martina Přibyla. Na třetím místě pak doběhl Hynek Háza, kterému patřilo vítězství mezi dorostenci. Třetí místo pak patřilo stejně jako loni Josefu Novotnému.

Závod se líbil a my tímto děkujeme všem z řad pořadatelů a partnerů za organizaci a závodníků na statečné výkony. Neupravené fotografie naleznete v našem fotoalbu. Výsledky dětského závodu budou zde a výsledky hlavního závodu zde. Hodnocení a tabulky seriálu MODRÁ STUHA budou v příštím týdnu.

 

Komentáře jsou uzavřeny.